- Gratis verzending vanaf € 50
- Levering binnen 2 werkdagen

Hartelijk welkom

Wok toebehoren

Wokken doe je met een degelijke wok, deze is vervaardigd van een materiaal dat de warmte snel geleidt en gelijkmatig verdeelt. Hierbij is de warmtebron die deze hitte moet opwekken dus essentieel tijdens het wokken. Een krachtige wok brander of wokvuur is dus noodzakelijk voor iedere wok liefhebber die een heerlijk wokgerecht wens te bereiden..

Artikelen 1 tot 12 van 30 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Wok, platte bodem 30cm

    Wok, platte bodem 30cm

    Plaatstalen wok met een afgeplatte bodem. Deze wok dient u voor het eerste gebruik in te branden om roest te voorkomen en om anti-aanbaklaag op te bouwen.
    • Diameter = 30cm
    • Houten handvat
    Hoe kan men deze wok inbranden?
    1. Verwijder het dunne laagje beschermende olie met een normaal afwasmiddel en een zacht vaatsponsje
    2. Spoel de wok vervolgens met warm water
    3. Droog de wok met een droogdoek
    4. Smeer de binnenkant van de wok in met een olie die bestand is tegen een hoge temperatuur (gebruik hiervoor best arachideolie en zeker geen olijfolie)
    5. Plaats de wok op een middelhoog vuur en laat 15min. inbranden
    6. Haal de wok van het vuur en laat deze afkoelen
    7. Veeg vervolgens de wok proper met keukenpapier dat zwart zal kleuren
    8. Herhaald de procedure vanaf puntje 4 tot 3maal toe, tot het keukenpapier waar u de wok mee proper veegt, schoon blijft
    9. De wok is nu klaar voor gebruik maar dient na gebruik steeds ingesmeerd te worden met olie om roesten te voorkomen.
    Meer info
  2. wok, gietijzer 32cm

    wok, gietijzer 32cm

    Gietijzeren wok met 2 stevige handvaten. Deze wok heeft onderaan een klein plat vlak zodat deze wok geschikt is voor alle vuren waaronder een standaard gasvuur, inductievuur en elektrisch vuur. Eveneens kan deze wok gebruikt worden op onze handige losstaande wok branders.

    Doordat deze wok van gietijzer is vervaardigd zal deze de warmte goed verdelen over de oppervlakte van de wok.
    • Diameter bovenaan: 32cm
    • Inhoud: 4liter
    Meer info
  3. Wok, ronde bodem 41cm

    Wok, ronde bodem 40cm

    Plaatstalen wok met een ronde bodem. Deze wok dient u voor het eerste gebruik in te branden om roest te voorkomen en om anti-aanbaklaag op te bouwen.
    • Diameter = 40cm
    • Houten handvat
    Hoe kan men deze wok inbranden?
    1. Verwijder het dunne laagje beschermende olie met een normaal afwasmiddel en een zacht vaatsponsje
    2. Spoel de wok vervolgens met warm water
    3. Droog de wok met een droogdoek
    4. Smeer de binnenkant van de wok in met een olie die bestand is tegen een hoge temperatuur (gebruik hiervoor best arachideolie en zeker geen olijfolie)
    5. Plaats de wok op een middelhoog vuur en laat 15min. inbranden
    6. Haal de wok van het vuur en laat deze afkoelen
    7. Veeg vervolgens de wok proper met keukenpapier dat zwart zal kleuren
    8. Herhaald de procedure vanaf puntje 4 tot 3maal toe, tot het keukenpapier waar u de wok mee proper veegt, schoon blijft
    9. De wok is nu klaar voor gebruik maar dient na gebruik steeds ingesmeerd te worden met olie om roesten te voorkomen.
    Meer info
  4. Wok, ronde bodem 38cm

    Wok, ronde bodem 38cm

    Plaatstalen wok met een ronde bodem. Deze wok dient u voor het eerste gebruik in te branden om roest te voorkomen en om anti-aanbaklaag op te bouwen.
    • Diameter = 38cm
    • Houten handvat
    Hoe kan men deze wok inbranden?
    1. Verwijder het dunne laagje beschermende olie met een normaal afwasmiddel en een zacht vaatsponsje
    2. Spoel de wok vervolgens met warm water
    3. Droog de wok met een droogdoek
    4. Smeer de binnenkant van de wok in met een olie die bestand is tegen een hoge temperatuur (gebruik hiervoor best arachideolie en zeker geen olijfolie)
    5. Plaats de wok op een middelhoog vuur en laat 15min. inbranden
    6. Haal de wok van het vuur en laat deze afkoelen
    7. Veeg vervolgens de wok proper met keukenpapier dat zwart zal kleuren
    8. Herhaald de procedure vanaf puntje 4 tot 3maal toe, tot het keukenpapier waar u de wok mee proper veegt, schoon blijft
    9. De wok is nu klaar voor gebruik maar dient na gebruik steeds ingesmeerd te worden met olie om roesten te voorkomen.
    Meer info
  5. Wok, ronde bodem 36cm

    Wok, ronde bodem 35cm

    Plaatstalen wok met een ronde bodem. Deze wok dient u voor het eerste gebruik in te branden om roest te voorkomen en om anti-aanbaklaag op te bouwen.
    • Diameter: 35cm
    • Houten handvat
    Hoe kan men deze wok inbranden?
    1. Verwijder het dunne laagje beschermende olie met een normaal afwasmiddel en een zacht vaatsponsje
    2. Spoel de wok vervolgens met warm water
    3. Droog de wok met een droogdoek
    4. Smeer de binnenkant van de wok in met een olie die bestand is tegen een hoge temperatuur (gebruik hiervoor best arachideolie en zeker geen olijfolie)
    5. Plaats de wok op een middelhoog vuur en laat 15min. inbranden
    6. Haal de wok van het vuur en laat deze afkoelen
    7. Veeg vervolgens de wok proper met keukenpapier dat zwart zal kleuren
    8. Herhaald de procedure vanaf puntje 4 tot 3maal toe, tot het keukenpapier waar u de wok mee proper veegt, schoon blijft
    9. De wok is nu klaar voor gebruik maar dient na gebruik steeds ingesmeerd te worden met olie om roesten te voorkomen.
    Meer info
  6. Wok, platte bodem 33cm

    Wok, platte bodem 33cm

    Plaatstalen wok met een afgeplatte bodem. Deze wok dient u voor het eerste gebruik in te branden om roest te voorkomen en om anti-aanbaklaag op te bouwen.
    • Diameter = 33cm
    • Houten handvat
    Hoe kan men deze wok inbranden?
    1. Verwijder het dunne laagje beschermende olie met een normaal afwasmiddel en een zacht vaatsponsje
    2. Spoel de wok vervolgens met warm water
    3. Droog de wok met een droogdoek
    4. Smeer de binnenkant van de wok in met een olie die bestand is tegen een hoge temperatuur (gebruik hiervoor best arachideolie en zeker geen olijfolie)
    5. Plaats de wok op een middelhoog vuur en laat 15min. inbranden
    6. Haal de wok van het vuur en laat deze afkoelen
    7. Veeg vervolgens de wok proper met keukenpapier dat zwart zal kleuren
    8. Herhaald de procedure vanaf puntje 4 tot 3maal toe, tot het keukenpapier waar u de wok mee proper veegt, schoon blijft
    9. De wok is nu klaar voor gebruik maar dient na gebruik steeds ingesmeerd te worden met olie om roesten te voorkomen.
    Meer info
  7. Wok carbonstaal 30cm

    Wok Kitchencraft non stick 30 cm

    Deze plaatstalen wok van de Kitchen Craft's collectie is gemaakt van fijn plaatstaal voor een efficiënte verdeling van de hitte. De wok is licht van gewicht en heeft aan één zijde een handvat voor meer comfort bij het tillen. Meer info
  8. wok, inox ronde bodem 35 cm

    Wok, inox met ronde bodem 35cm

    Inox wok met een ronde bodem. Deze wok is vervaardigt van roestvrij staal en is geschikt voor alle vuren. Met het stevige inoxe handvat kan u de wok vlot bedienen. Meer info
  9. Wok, ronde bodem met handgrepen 50cm

    Wok, ronde bodem met grepen 50cm

    Authentieke aziatische wok met een ronde bodem die afkomstig is uit de Cantonese keuken. Deze wokpan is vervaardigd van dun maar ijzersterk plaatstaal dat de warmte perfect geleid. In combinatie met een goede wokbrander kan u in de wokpan op hoge temperatuur lekkere en gezonde wokgerechten bereiden. Meer info
  10. Wok, inox 40cm

    Wok, inox met ronde bodem 40cm

    Inox wok met een ronde bodem. Deze wok is vervaardigt van roestvrij staal en kan gebruikt worden op al onze wokbranders. De wok is voorzien van 2 stevige inox grepen waarmee u de wok kan verplaatsen. Meer info
  11. Wok, inox 35cm

    Wok, inox met ronde bodem 35cm

    Inox wok met een ronde bodem. Deze wok is vervaardigt van roestvrij staal en is geschikt voor wokbranders. Meer info
  12. Wok, ronde bodem met handgrepen 55cm

    Wok, ronde bodem met grepen 65cm

    Authentieke aziatische wok met een ronde bodem die afkomstig is uit de Cantonese keuken. Deze wokpan is vervaardigd van dun maar ijzersterk plaatstaal dat de warmte perfect geleid. In combinatie met een goede wokbrander kan u in de wokpan op hoge temperatuur lekkere en gezonde wokgerechten bereiden. Meer info

Artikelen 1 tot 12 van 30 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3