- Gratis verzending vanaf € 50
- Levering binnen 2 werkdagen

Hartelijk welkom

Paellaset 50 personen

Deze aanbieding omvat:

Emaille paellapan 50 personen

Aantal: 1

In voorraad

Geëmailleerde ronde paellapan geschikt om paella en andere eenpansgerechten te bereiden. Deze pan is van horecakwaliteit en zal jarenlang kookplezier bieden. Deze grote pan is uitermate geschikt voor traiteurs, catering, restaurants, grote evenementen, markten, braderijen, grote feesten, enz...

Emaille paellapan 50 personen

Gasbrander 700mm diameter

Aantal: 1

In voorraad

Gasbrander in ringvorm met 3 vuren die elk apart regelbaar zijn (ook wel ringbrander genoemd). Deze gasbrander is krachtig maar toch een lichtgewicht brander. De pannen onderaan deze pagina passen perfect op deze gasbrander. Eveneens kan men dit draagbaar gasvuur op een handige werkhoogte plaatsen door gebruik te maken van de staanders onderaan deze pagina.

Gasbrander 700mm diameter

Opvouwbare staander

Aantal: 1

In voorraad

Stevige verstelbare staander met 3 poten. Via een handig schuifsysteem kan de staander aangepast worden aan de verschillende gasbranders die je hieronder kan terugvinden.

Eveneens is het schuifsysteem in de hoogte verstelbaar zodat men de brander perfect horizontaal kan plaatsen. Zo kan men de brander ook gebruiken op oneven oppervlakten. Deze staander is licht van gewicht en oplooibaar dus handig om te vervoeren.

Staander

Luxe paellaschep 12x65

Aantal: 1

In voorraad

Handige inox paellaschep met een houten handvat geschikt voor het bereiden van de heerlijkste paella of andere gerechten.

  • Lengte = 65cm
  • Breedte = 12cm

Luxe paellaschep 12x65

Drukregelaar met toebehoren

Aantal: 1

In voorraad

Handig setje bestaande uit propaan gasslang, een universele drukregelaar(ontspanner) en twee vleugelmoer slangklemmen verpakt in plastic zakje. Met dit setje kan u eenvoudig een propaangasfles van 10,5kg aansluiten op onze paella gasbranders (ringbranders) of onze wokbranders.

Drukregelaar met toebehoren

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 385,95

Promotieprijs € 370,00

Omschrijving

Details

Met deze paellaset kan u direct aan de slag om heerlijke paella te bereiden. Eveneens voor andere eenpansgerechten is deze paellaset uitermate geschikt. Voor maar liefst 50 personen kan u in deze pan bakken en koken.

Eigenschappen

Eigenschappen

Gebruik Buiten
Artikelnummer CF-SETP50