- Gratis verzending vanaf € 50
- Levering binnen 2 werkdagen

Hartelijk welkom

Paellaset 40 personen

Deze aanbieding omvat:

Emaille paellapan 40 personen

Aantal: 1

In voorraad

Geëmailleerde ronde paellapan geschikt om paella en andere eenpansgerechten te bereiden. Deze pan is van horecakwaliteit en zal jarenlang kookplezier bieden.

  • Aantal personen: 40
  • Diameter: 80cm
  • Aantal handvaten: 2

Emaille paellapan 40 personen

Gasbrander 600mm diameter

Aantal: 1

In voorraad

Gasbrander in ringvorm met 3 vuren die elk apart regelbaar zijn (ook wel ringbrander of paella brander genoemd). Deze gasbrander is krachtig maar toch een lichtgewicht brander.

De pannen onderaan deze pagina passen perfect op deze gasbrander. Eveneens kan men dit draagbaar gasvuur op een handige werkhoogte plaatsen door gebruik te maken van de staanders onderaan deze pagina.

Gasbrander 600mm diameter

Vaste staander

Aantal: 1

Niet in voorraad

Stevige vaste staander met 3 poten vervaardigd van metaal met een rode poedercoating. Deze staander kan je eenvoudig uit elkaar halen met vlinderschroeven. De gasbrander wordt eveneens met vlinderschroeven bevestigd op de staander waardoor dit een stevige basis vormt voor paellapannen of andere kookpotten. Deze staander is enkel geschikt voor de gasbranders die hiernaast vermeld staan bij de bijhorende artikelen.

Vaste staander

Drukregelaar met toebehoren

Aantal: 1

In voorraad

Handig setje bestaande uit propaan gasslang, een universele drukregelaar(ontspanner) en twee vleugelmoer slangklemmen verpakt in plastic zakje. Met dit setje kan u eenvoudig een propaangasfles van 10,5kg aansluiten op onze paella gasbranders (ringbranders) of onze wokbranders.

Drukregelaar met toebehoren

Luxe paellaschep 12x65

Aantal: 1

In voorraad

Handige inox paellaschep met een houten handvat geschikt voor het bereiden van de heerlijkste paella of andere gerechten.

  • Lengte = 65cm
  • Breedte = 12cm

Luxe paellaschep 12x65

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 335,95

Promotieprijs € 325,00

Omschrijving

Details

Met deze paellaset kan u direct aan de slag om heerlijke paella te bereiden. Eveneens voor andere eenpansgerechten is deze paellaset uitermate geschikt. Voor maar liefst 40 personen kan u in deze pan bakken en koken.

Eigenschappen

Eigenschappen

Gebruik Buiten
Artikelnummer CF-SETP40