- Gratis verzending vanaf € 50
- Levering binnen 2 werkdagen

Hartelijk welkom

Paellaset 25 personen

Deze aanbieding omvat:

Emaille paellapan 25 personen

Aantal: 1

In voorraad

Geëmailleerde ronde paellapan geschikt om paella en andere eenpansgerechten te bereiden. Deze pan is van horecakwaliteit en zal jarenlang kookplezier bieden.

  • Aantal personen: 25
  • Diameter: 70cm
  • Aantal handvaten: 2

Emaille paellapan 25 personen

Gasbrander 500mm diameter

Aantal: 1

In voorraad

Gasbrander in ringvorm met 2 vuren die elk apart regelbaar is (ook wel ringbrander genoemd). Deze gasbrander is krachtig maar toch een lichtgewicht brander.

Gasbrander 500mm diameter

Vaste staander

Aantal: 1

Niet in voorraad

Stevige vaste staander met 3 poten vervaardigd van metaal met een rode poedercoating. Deze staander kan je eenvoudig uit elkaar halen met vlinderschroeven. De gasbrander wordt eveneens met vlinderschroeven bevestigd op de staander waardoor dit een stevige basis vormt voor paellapannen of andere kookpotten. Deze staander is enkel geschikt voor de gasbranders die hiernaast vermeld staan bij de bijhorende artikelen.

Vaste staander

Drukregelaar met toebehoren

Aantal: 1

In voorraad

Handig setje bestaande uit propaan gasslang, een universele drukregelaar(ontspanner) en twee vleugelmoer slangklemmen verpakt in plastic zakje. Met dit setje kan u eenvoudig een propaangasfles van 10,5kg aansluiten op onze paella gasbranders (ringbranders) of onze wokbranders.

Drukregelaar met toebehoren

Luxe paellaschep 12x50

Aantal: 1

Niet in voorraad

Handige inox paellaschep met een houten handvat geschikt voor het bereiden van de heerlijkste paella of andere gerechten.

  • Lengte = 55cm
  • Breedte = 12cm

Luxe paellaschep 12x50

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 259,95

Promotieprijs € 245,00

Omschrijving

Details

Met deze paellaset kan u direct aan de slag om heerlijke paella te bereiden. Eveneens voor andere eenpansgerechten is deze paellaset uitermate geschikt. Voor maar liefst 25 personen kan u in deze pan bakken en koken.

Eigenschappen

Eigenschappen

Gebruik Buiten
Artikelnummer CF-SETP25