- Gratis verzending vanaf € 50
- Levering binnen 2 werkdagen

Hartelijk welkom

Cobb modellen

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

 1. De Cobb premier barbecue Promotie

  Cobb premier barbecue

  De Cobb premier barbecue is een draagbare barbecue. Deze kleine barbecue is de meest compacte en veelzijdige grill die je kan kopen. De Cobb premier barbecue is oorspronkelijk uitgevonden in Afrika om het veilig koken te bevorderen en dit ter vervanging van het open vuur. Met de Cobb premier barbecue kan je eenvoudig en veilig barbecueën op de camping, op de boot, in de tuin, op je terras, enz.
  Meer info

  Normale prijs: € 169,95

  Promotieprijs € 149,00

  Niet in voorraad

 2. Cobb pro barbecue Promotie

  Cobb pro barbecue

  De Cobb pro barbecue is een draagbare barbecue. Deze kleine barbecue is de meest compacte en veelzijdige grill die je kan kopen. De Cobb barbecue is oorspronkelijk uitgevonden in Afrika om het veilig koken te bevorderen en dit ter vervanging van het open vuur. Met de Cobb pro barbecue kan je eenvoudig en veilig barbecueën op de camping, op de boot, in de tuin, op je terras, enz.
  Meer info

  Normale prijs: € 149,95

  Promotieprijs € 129,00

  Niet in voorraad

 3. Cobb gasbarbecue

  Cobb gasbarbecue

  De Cobb gasbarbecue is het grotere broertje van de Cobb Premier en de Cobb Pro. Deze Cobb heeft een diameter van maar liefst 44 cm en is werkzaam op gas. Met deze nieuwe gasbarbecue kan u voor vele mensen koken en bedienen. Ook het opstarten gaat razendsnel en tijdens het gebruik kan u de temperatuur eenvoudig regelen.

  Deze gasbarbecue heeft een handige automatische ontsteking en werkt op een standaard gasfles. Eveneens beschikt deze gascobb over een thermische beveiliging. De basisplaat is twee keer zo groot als die van de Cobb Pro en Cobb Premier en bestaat voor de helft uit een bakplaat en voor de helft uit een grilplaat. Voor de ovenfunctie zit er standaard ook een rooster bij.

  Wat zijn de voordelen van de Cobb gasbarbecue
  Veiligheid
  Tijdens het gebruik blijft de buitenkant van de Cobb steeds koel en dit op ieder oppervlakte

  Veelzijdigheid
  Barbecueën, grillen en bakken is mogelijk

  Draagbaar
  Door zijn licht gewicht en compacte omvang is de Cobb eenvoudig mee te nemen op reis.

  • Diameter braadoppervlak: 44cm
  • Gasbrander: 0-2.2kW
  • Ontsteking voor brander
  • Geschikt voor butaan- en propaangasflessen
  • Geschikt voor drukregelaar van 30 mBar
  Meer info
 4. De Cobb supreme Promotie

  Normale prijs: € 249,00

  Promotieprijs € 229,00

  Niet in voorraad

 5. Cobb compact pro barbecue

  Cobb compact pro barbecue

  De Cobb Compact Pro is een draagbare compacte barbecue van slechts 30 centimeter hoog. De Cobb is op enkele minuten op temperatuur en verbruikt 80% minder briketten dan andere barbecues. Met deze Cobb barbecue kan je eenvoudig en veilig barbecueën op de camping, op de boot, in de tuin, op je terras, enz.
  Meer info
 6. Cobb compact pro honey barbecue

  Cobb Pro compact Honey

  De Cobb Compact Pro Honey is een draagbare compacte barbecue van slechts 29,50 centimeter hoog met een honinggraadstructuur. De Cobb is op enkele minuten op temperatuur en verbruikt 80% minder briketten dan andere barbecues. Met deze Cobb barbecue kan je eenvoudig en veilig barbecueën op de camping, op de boot, in de tuin, op je terras, enz.
  Meer info

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst