- Gratis verzending vanaf € 50
- Levering binnen 2 werkdagen

Hartelijk welkom

Emaille paellapan 50 personen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 149,00

Omschrijving

Details

Geëmailleerde ronde paellapan geschikt om paella en andere eenpansgerechten te bereiden. Deze pan is van horecakwaliteit en zal jarenlang kookplezier bieden.

Onze paellapannen worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen in het Spaanse Valenciana, de oorspronkelijke thuisbasis van paella.

Geëmailleerde pannen zijn metalen pannen afgewerkt met een glazuren beschermingslaag. Deze pan wordt na het aanbrengen van het glazuur gebakken op een hoge temperatuur (+800°C) zodat de beschermingslaag volledig kan uitharden. Geëmailleerde paellapannen zijn duurzamer en kleven minder dan plaatstalen paellapannen. Ook zijn ze eenvoudig te onderhouden en behouden ze hun mooie zwarte kleur met witte spikkels.

Onderhoud

Geëmailleerde paellapannen worden gereinigd met een sponsje en een beetje zeep gebruik geen schuurzeep). Droog de pan vervolgens af met een handdoek of keukenrol en bewaar deze in een droge ruimte.

Enkele toepassingen van deze grote pan:

  • Paella bereiden
  • Eenpansgerechten bereiden
  • Pita, hamburgers, braadworsten
  • Tapas bereiden
  • Tortilla bereiden
Deze grote pan is uitermate geschikt voor traiteurs, catering, restaurants, grote evenementen, markten, braderijen, grote feesten, enz...

Eigenschappen

Eigenschappen

Aantal personen 50
Diameter 90cm
Aantal handvaten 4
Materiaal Emaille
Geschikt voor gasbrander, oven, barbecue
Gewicht 13,45kg
Artikelnummer CF-20290

Gebundelde promoties

4.13% korting op Paellaset 50 personen

+ + + +

Normale prijs: € 385,95

Promotieprijs € 370,00