- Gratis verzending vanaf € 50
- Levering binnen 2 werkdagen

Hartelijk welkom

Cook Fusion Blog

 • Feestzaal regio Mechelen

  Bent u op zoek naar een feestzaal in de regio Mechelen die vrij is van traiteur? Op de volgende blog kan u de meeste zalen terugvinden www.cateringblog.be .  Wanneer u zelf over een feestzaal beschikt waarbij de gasten zelf mogen kiezen wie de catering komt verzorgen dan kan u deze altijd toevoegen via de volgende pagina .

 • Prachtig weer voor de Cobb

  cobb-premier-barbecue-met-tas7Begin maart 2015 en het eerste prachtige weekend staat voor de deur. Een ideaal moment om uw Cobb weer van stal te halen. Maar voordat u aan de slag gaat is het best om enkele zaken te controleren, namelijk:

  • - Zitten de 3 rubbertjes in de kunststof ring van de mantel?
  • - Zitte er 3 rubberen voetjes onder de mantel?
  • - Zijn alle losse onderdelen in goede staat?
  • - Heeft u nog voldoende brandstof voor uw Cobb barbecue beschikbaar? (Cobble Stone, briketjes of gasbusje)

   

  Als er toch een onderdeel ontbreekt, geen probleem. Al deze losse onderdelen zijn als vervangingsartikel verkrijgbaar bij Cook Fusion.

 • Als 't kan alles in één pan!

  Als't kan alles in één pan Want eenpansgerechten zijn heerlijk en besparen je tijd en energie.

  De kans op elektriciteitsschaarste is deze winter reëel in België. Door met zen allen minder elektriciteit te verbruiken kunnen we het risico op stroomonderbrekingen verminderen.  Een belangrijke tip om minder stroom te verbruiken is het bereiden van eenpansgerechten. Zo beperk je je verbruik tot één vuur. Geniet deze winter dus van heerlijke risotto, paella, gewokte kip ....

  Bij Cook Fusion helpen we je graag verder met het vinden van de gepaste paellapan of wokpan. Wanneer er toch een stroomonderbreking zou plaatsvinden kan je nog steeds koken op flessengas. Wij bieden een uitgebreid assortiment gasbranders aan waarop je kan koken wanneer het elektriciteitsnet wordt uitgeschakeld.

  Meer info : http://offon.be/nl/ik-doe-mee

 • 2de hands paella kookgerei

  PaellapanVanaf nu kan u ook 2de hands paella kookgerei terugvinden in ons assortiment. Er is een beperkt aanbod aan paellapannen en paella gasbranders. Dit materiaal is gedurende maximum 2 jaren gebruikt in onze verhuur afdeling. Bij de aangeboden gasbranders wordt er eveneens een drukregelaar met gasslang en klembeugeltjes bij de brander geleverd. Het 2de hands materiaal wordt niet opgestuurd en moet steeds afgehaald worden in onze winkel te Bonheiden tijdens de openingsuren.

  Ontdek het volledige 2de hands assortiment hier.

 • Origineel Spaans cadeau

  paellakitDe zoektocht naar een leuk cadeau is niet zo eenvoudig. Daarom kan u vanaf nu ook bij Cook Fusion terecht voor enkele mooie en originele cadeau's uit Spanje.

  Zo hebben we 2 paella kits verkrijgbaar in een versie voor 4 personen en voor 6 personen. Deze paella kits bestaan uit een plaatstalen paellapan, een zak echte paellarijst, olijfolie van 1 ste persing en de bijhorende paellakruiden. Dit geheel bieden we aan voor een heel interessante prijs.

  Nieuw is ook de paella marisco kit voor 2 personen. Deze kit bestaat uit een paellapan, paellarijst, visbouillon met stukken vis en paellakruiden. In 3 eenvoudige stappen kan u snel een paella bereiden met zeevruchten.

  U kan natuurlijk ook zelf een cadeauset samenstellen met de verschillende producten uit ons assortiment. Zo kiest u zelf een paellapan met of zonder accessoires en hierbij voegt u dan bijvoorbeeld een blik paprikakruiden en paellakruiden. Maak zelf een keuze naargelang het budget dat u wenst te spenderen.

 • Paella aan huis

  PaellaOvergewaaid uit Spanje is het beroemde rijstgerecht ook hier aan een opmars bezig. We hebben het natuurlijk over de overheerlijke paella. Dit heeft tal van redenen maar de belangrijkste is toch wel dat paella een eenpansgerecht is dat men kan bereiden voor grote groepen. Een ideaal alternatief voor de zoveelste barbecue of het koud buffet begint de paella één van de meer populaire gerechten te worden op feesten en evenementen.

  Met het gepaste kookgerei waaronder een degelijke paellapan, gasbrander en staander kan u zelf aan de slag. Maar ook voor degene die liever niet zelf in de potten roeren zijn er mogelijkheden. Een professionele paellero komt aan huis paella bereiden in een grote pan en zal deze vervolgens serveren aan uw gasten. Het is vooral handig dat u niet over een volledig uitgeruste keuken moet beschikken om op deze catering formule beroep te doen. In tegenstelling tot van wat vaak wordt aangenomen zijn ook de meeste kinderen verzot op paella.

 • Saffraan, het rode goud

  SaffraanSaffraan is een belangrijk ingrediënt in een heerlijke paella. Het geeft niet alleen smaak maar ook kleur aan deze lekkernij uit Spanje. Saffraan zijn de stampers van de saffraankrokus waarvan de kweek en de pluk enorm arbeidsintensief is. Na de handmatige pluk worden de stampers gedroogd in droogkasten of onder de zon. Hierdoor is saffraan enorm duur, bijna net zo duur als goud.

  Spanjaarden mengen de Saffraan samen met colorante, een soort kleurstof, waardoor de paella mooi geel kleurt. Het is raadzaam om op te letten waar saffraan gekocht wordt want door de hoge prijs zijn er ook veel oplichters die de echte saffraan namaken of aanlengen.

 • Wokken met teflon is not done

  Wok zonder TeflonTeflon is een laagje dat aangebracht is op een pan om te voorkomen dat het eten aanbakt, ook wel anti-aanbaklaag genoemd. Eveneens zorgt het ervoor dat de pan niet gaat roesten. Het grootste nadeel van deze beschermlaag is dat bij een temperatuur hoger dan 250 graden celcius deze laag zal beschadigen. Hierdoor begint het te smelten. Telkens wanneer u de pan opnieuw gebruikt zal de zogezegde beschermlaag verder afbrokkelen en als extra kruiding mee verdwijnen in uw gerecht. Dit is enorm ongezond en het enigste wat u kan doen is de pan weggooien. Lees verder

 • Welkom op de Cook Fusion blog

  Welkom op de nieuwe blog van Cook Fusion. Binnenkort komt u hier alles te weten over nieuwe producten en catering concepten.

9 artikel(en)